Najina zgodba

»Zgodba o prijateljstvu je taka, sladko-grenka kot življenje je, lepih je trenutkov polna vsaka, le lepi naj se vtisnejo v srce. Pesmi smo delili si in sanje, lepe sanje ceste in nebo, le prjatli so verjeli vanje, da nekoč se uresničijo.«

Najino zgodbo bi lahko na kratko opisali z začetkom znane slovenske pesmi o prijateljstvu, temu prijateljstvu bi lahko rekli kar sestrska vez. Večino življenja sva preživeli ena poleg druge tudi dobesedno, živeli sva namreč v isti ulici. Že takrat sva bili neločljivi in tako sva tudi odrasli v nerazdružljivi najstnici, to pa se ni spremenilo niti ob selitvi Neže v tujino. Imeli sva sanje … ogromno sanj in idej, pomembno pa nama je bilo le eno, da bova nekoč nekaj počeli skupaj z veseljem in srcem ter v tem uspeli.

LA in Popsi
ekipa

In kot naročeno sva obe v istem letu postali mamici. Vedno sva ne glede na časovni zamik in vse obveznosti našli čas, da sva ure in ure negovali najino »sestrsko« vez (moški bi rekli, da sva vrteli jezik v neskončnost). In tako se je zgodilo … iz popolnoma vsakdanjega pogovora kaj ponuditi najinim malim nadobudnežem namesto sladkarij in sladkih pijač. Kot večina mamic sva tudi midve želeli vsaj na začetku življenja najinim malčkom ponuditi kar se da zdrave obroke brez sladkorja.

Ker je bilo poletje in so se temperature povzpele v višave sva prišli na idejo o sadni palčki. Tako imenovani popsicles v Ameriki in po svetu niso nikakršna redkost in jih lahko dobiš tudi na ulici. Zato sva se lotili eksperimentiranja in vse skupaj je kar hitro preseglo najina pričakovanja. La Popsi so kar izginjale iz domačih zamrzovalnikov. Ker pa priznava, da se SADNEGA ZAMRZNJENEGA DESERTA BREZ SLABE VESTI ne bi branili niti sami na plaži ali pa med službeno malico, sva se odločili, da bo prav to najina prava ideja in poslovna priložnost. Le kaj je lahko boljšega kot skrbno zamrznjeno sadje na palčki?

Leta 2018 sva dobili priložnost, da so naju izbrali za projekt Štartaj Slovenija. In to je bila ogromna odskočna deska, saj gre za sodelovanje največjega trgovca v Sloveniji SPAR, največje medijske hiše POP-tv in odlične marketinške agencije FORMITAS. In to sva želeli izkoristiti tako, da skočiva kar najdlje. In res sva. La Popsi je s pomočjo podpore kupcev postal HIT PRODUKT 2018.

To pa je bila samo potrditev, da lahko skačeva naprej. In leta 2019 sva bili izbrani v poseben program YUNG & URBAN, ki ga podpira SPAR Avstrija in tako podpisali pogodbo za cca. 1000 sparov v Avstriji.

Vse je narejeno s srcem, ljubeznijo in željo ponuditi vam zgolj najboljše, zato upava, da boste tudi vi del najine zgodbe o uspehu in prijateljstvu.

Sva vas prepričali?

Napišite sporočilo in dogovorili se bomo za predstavitev.